Effectieve radioreclame tegen spotprijzen!

Adverteer op OKE FM en profiteer van ons grote bereik en onze lage tarieven. Laat uw boodschap horen op het familiestation van het Land van en Altena, de Bommelerwaard en omstreken!

Het profiel van OKE FM

OKE FM biedt dagelijks een groot bereik. Duizenden luisteraars stemmen elke dag af op OKE FM. Zij worden dagelijks bediend met het beste van eigen bodem en de grootste hits van toen en nu.

Ons ijzersterke format komt dagelijks binnen in talloze huiskamers en werkplaatsen. Hierdoor is radioreclame op OKE FM doeltreffend en effectief. Komt jouw boodschap binnenkort ook binnen bij onze duizenden luisteraars?

Profiteer van ons bereik en profiteer van radioreclame!

De voordelen van radioreclame

Radioreclame heeft een unieke plaats gekregen in onze samenleving. Nederlanders luisteren per week gemiddeld 17,5 uur radio! Hiermee is radio (nog steeds) het populairst van alle media.

Wanneer u adverteert op de radio, is de kans het kleinst dat uw reclame wordt ontweken. Slechts 18% ontwijkt radioreclame. Dit aantal ligt fors lager dan bij advertenties op internet en in drukmedia waarbij het ontwijkgedrag op 68% ligt. Bij televisie heeft u een ontwijkpercentage van 44%.

KORTOM: Radioreclame werkt!

Bron: STIR Internet Jaarboek 2010
Bron: Ad Avoidance Report, RAB UK, 2006

Heeft u nog geen radiospot?

Wij werken samen met diverse professionele producers die uw radiospotje met zorg realiseren.

Uw 30 seconde durende spotje komt 6 keer per dag voorbij op OKE FM. Uw spotje wordt u uitgezonden rond het hele uur, of op het halve uur in een reclameblok voor of na het nieuws. Wij ontzorgen u volledig binnen de realisatie van uw radiocampagne. Van concept tot uitzending!

Offerte aanvragen

Wilt u weten wat een radiocampagne kost op OKÉ FM? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van sponsoring of radioreclame bij OKÉ FM. De prijs hoeft u niet tegen te houden! Stuur een e-mail naar info@okefm.com voor meer informatie of bel met (06)53 47 35 96.

×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: