Altena in de middeleeuwen

Altena in de middeleeuwen

De Slag om Altena staat geheel in het teken van Altena in de middeleeuwen. Op de plek van de oude burcht aan de overkant van het Golfpark in Almkerk zal in het weekend van 14 en 15 Juli een groot middeleeuws kampement komen.

Het gehele weekend kunnen bezoekers kijken hoe er in de middeleeuwen geleefd werd. Behalve verschillende middeleeuwse groepen en ambachten zal er ook een roofvogelshow zijn, een verhalenverteller, boogschieten, zwaardvechtworkshops en zelfs een grote paardenshow. Het grote hoogtepunt is uiteraard de Slag om Altena zelf!

Volledig bepantserde en gewapende ridders zullen de strijd aan gaan om de belegering uit 1393 na te spelen. Toendertijd liep het voor Altena slecht af, maar met de gezamenlijke kracht van Woudrichem, Werkendam en Aalburg kunnen ze dit keer overwinnen. Schaar jij je ook onder de banieren van Altena? Stort jezelf dan in middeleeuwse sferen op 14 en 15 juli.

LOCATIE
Hoekje 3 Almkerk

DATA
Zaterdag 14 juli: 11:00 – 19:00
Zondag 15 juli 11:00 – 17:00

TOEGANG
De kaarten zijn verkrijgbaar via www.destuiter.nl of aan de kassa en kosten € 5,00 per persoon. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: