AltenaLokaal wil dat De Dussenaar in Dussen per direct weer open gaat

AltenaLokaal wil dat De Dussenaar in Dussen per direct weer open gaat

Ongeloof, verbazing en verontwaardiging houdt de fractie AltenaLokaal bezig. AltenaLokaal constateert dat het Multi Functioneel Centrum de Dussenaar in Dussen haar deuren heeft gesloten gedurende de zomervakantie van de scholen De Peppel en De Sprankel. De partij wil dat het centrum zo snel mogelijk weer open gaat. Volgens de partij heerst er grote onrust onder de ouderen in het dorp, omdat zij er nu tijdens de zomervakantie niet meer terecht kunnen voor een kop koffie.

Een strop voor de ouderen die zich tijdens de zomermaanden juist eenzamer voelen omdat hun (klein)kinderen op vakantie zijn. Door de sluiting van De Dussenaar wordt hen ook nog hun wekelijks vertier afgenomen; geen Koffietijd, geen Eetpunt, geen breiclub, niet biljarten. Kortom: aanzienlijk minder sociale contacten in een tijdbestek van toch zeker twee maanden’’, schrijft de aanvoerder Philip den Haan namens de fractie.

In een brief aan het college van burgemeester en wethouders in Werkendam roept de partij op De Dussenaar per direct weer te openen zodat de ouderen hun bezigheden kunnen hervatten. Klik op de link  180711 art.35 MFA Dussen  voor de volledige brief die is verstuurt aan college van B&W gemeente Werkendam

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: