Collegium Altena wil leemte in culturele streekaanbod opvullen

Collegium Altena wil leemte in culturele streekaanbod opvullen

Collegium Altena wil in de gemeenten Wijk en Aalburg, Woudrichem en Werkendam (fusiegemeente Altena) de grote vocale werken uit de klassieke muziek op een zo hoog mogelijk niveau ten gehore brengen.

Het Collegium werft projectmatig vocalisten die zelfstandig partijen kunnen zingen, daarvoor doorgaans zangles hebben genoten en daarbij ook blijk geven van een bovengemiddelde muzikaliteit.
De beoogde werken worden in onze regio nu niet uitgevoerd. Heusden,  Den Bosch en Gorinchem zijn plaatsen waar het publiek op dit moment naartoe moet. Collegium Altena wil deze leemte in het culturele aanbod opvullen. Daarbij heeft zij het streven om op allerlei terreinen dienstbaar aan de samenleving te zijn.

Collegium Altena kan zich ook voorstellen dat er bestaande koren in zijn geheel gevraagd worden om bijvoorbeeld koralen mee te zingen uit cantates van J.S. Bach of anderszins.
Verder wil Collegium Altena in verzorgings- en/of verpleeghuizen en op de kleinere podia in de regio hun opwachting maken; zij wil ook daar dienstbaar zij.

Inschrijven en/of meer informatie, kijk je op http://www.collegiumaltena.nl/

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
%d bloggers liken dit: