Familiefeest ponymarkt Brakel

Familiefeest ponymarkt Brakel

Een gezellige braderie op zaterdag 29 september met ruim 100 kramen. Nostalgisch handje klap van koper en verkoper kunt u bekijken op de ponymarkt. Of klapt u zelf mee? Verschillende paarden en pony’s worden te koop aangeboden. Ontvang de aanvoerspremie van 7,00 per pony/paard (max 70,- pp).

Naast de ponymarkt is er meer ponybeleving over de hele markt. De gezellige grote braderie heeft voor ieder wat wils: speelgoed, woonaccessoires, streekproducten, paardgerelateerde artikelen, bloemen, eten en drinken…. kortom, te veel om op te noemen. Daarnaast wordt het publiek de hele dag vermaakt met verschillende spectaculaire shows en demonstraties.

Maak kennis met DVB; de Olympische stal van Coby en Marlies van Baalen en hun professionele team. Topsport van het hoogste niveau uit eigen dorp! Vlieg mee met het vliegend tapijt achter een paard of vlieg je er af…? En is jouw vader zo sterk als een paard…? Kom erachter tijdens de Ponymarkt! Geniet meer tijdens de springdemo. De spectaculaire trickriding show van the Future Guys mag je echt niet missen!

De kinderen kunnen zich uitleven met pony knuffelen, borstelen en rijden. Ze kunnen genieten van de knuffelweide, de knutselhoek, zich laten schminken, springen op de springkussens, bungee springen op de trampolines of kom bij de paardenarts luisteren naar het kloppen van een ponyhart.

U bent welkom vanaf 07u00.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: