Geen gelopen race bij Strokeplay wedstrijd op Golfpark Almkreek

Geen gelopen race bij Strokeplay wedstrijd op Golfpark Almkreek

Ondanks het mooie weer, de bal die zeker 30 meter verder rolde dan normaal en dan nog geen topscores. Wel bleef het spannend tot het eind, zowel bij de heren als bij de dames. Maar uiteindelijk waren degene die de focus behielden de winnaars.

Op de eerste dag stond Jolanda Wedzinga bij de dames en Ruben van Alten bij de heren aan de leiding. Jolanda wist op de tweede dag deze voorsprong niet te behouden, zij werd derde en wisselde van plaats met Anoeska Hagenstein die 2 e werd.

Fientje Bax eindigde uiteindelijk op de eerste plaats. Ze had het zwaar, maar wist op de laatste drie holes haar spel bij elkaar te houden. Complimenten aan Ina Vos, die uiteindelijk geen podiumplaats wist te bemachtigen. Zij begon de tweede dag als derde en stond 15 holes later eerste, maar wist dit op de laatste drie holes niet vast te houden.

Bij de heren wist Ruben van Alten zijn 1e plaats te behouden, al ging dat niet vanzelf. Berend Hofman haalde hem net niet in en eindigde als tweede. Robbert van Dijken kon jammer genoeg de schade van de eerste dag niet herstellen en werd na een mooie 2e ronde drie.

Winnaars Strokeplaywedstrijd 2018

Bij de spelers in de categorie 18 t/m 36 werd Harry van Groezen eerste, Jeroen Fonville werd tweede en Cees Duijzer derde bij de heren. Anita Wichers eindigde als 1e bij de dames. Zoals gebruikelijk op Almkreek werden ook de Nobra- en NGF teams in het zonnetje gezet. Van het jaar was er maar één team, het Nobra team van Cees Duijzer.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: