Geert ’t Lam uit Wijk en Aalburg wint Award voor Innovatie en voor Vakmanschap

Geert ’t Lam uit Wijk en Aalburg wint Award voor Innovatie en voor Vakmanschap

Woensdag 6 juni zijn de jaarlijkse Koning Willem I College Awards weer uitgereikt; één voor Vakmanschap, één voor Innovatie, één voor bijdrage aan de Community en één voor een Bijzonder verhaal. Door de uitreiking van de Koning Willem I College Awards brengen we het beroepsonderwijs positief onder de aandacht van het publiek, het bedrijfsleven en de overheid.

Daniël Niessen (20 jaar) werd verkozen tot ‘Student van het Jaar’. Hij vertegenwoordigt het Koning Willem I College bij de verkiezing van landelijk mbo-ambassadeur. Daniël volgt de opleiding Fotograaf en loopt stage bij NRC Handelsblad in Amsterdam. Uit het nominatierapport: “Daniël heeft het vermogen om zich perfect in te leven in diverse rollen. Zijn rol als stagiair, rol als gastheer, rol als collega en bovenal rol als maker. Zonder ego en met een indrukwekkend talent maakt hij beeld waar je naar blijft kijken.”

Inspireren

“Ik probeer door middel van mijn fotografie, film en vormgeving mensen te inspireren en aan het denken te zetten. Veel van mijn werk gaat dan ook over maatschappelijke onderwerpen. Mijn afgelopen serie Buren, waar ik twee jaar aan werkte, gaat over de zoektocht naar mijn buren en de Nederlandse identiteit in mijn eigen buurt”, vertelt Daniël.

Meer awards

Youri Paauwe van de opleiding Verpleging & Verzorging ontving de Award voor Bijdrage aan de Community. De Award voor Innovatie ging naar Geert ‘t Lam, die de opleiding High Tech Metalektro volgt. Ook de Award voor Vakmanschap ging naar Geert ‘t Lam. De Award voor een Bijzonder verhaal ging naar Yasmina Aharchaou, opleiding Medewerker (financiële) administratie.
Geert-t-Lam uit Wijk en Aalburg is winnaar Innovatie en Vakmanschap Award2018

 

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
%d bloggers liken dit: