Gemeentehuis Aalburg tijdelijke locatie gemeente Altena

Gemeentehuis Aalburg tijdelijke locatie gemeente Altena

Het gemeentehuis van Aalburg, aan de Grote Kerkstraat in Wijk en Aalburg wordt de tijdelijke locatie voor de nieuwe gemeente Altena.
Een deel van het gebouw wordt door de gemeente terug gehuurd van de hervormde gemeente Wijk, aan wie het gemeentehuis in Wijk en Aalburg verkocht wordt.

Het is de bedoeling dat in het gemeentehuis van Aalburg tachtig werkplekken beschikbaar komen voor medewerkers van de gemeente Altena. Er komen geen loketten of balies in deze tijdelijke locatie. Naast deze locatie in Aalburg zijn verspreid over de hele gemeente Altena ook Wijklocaties ingericht. Deze zijn De Werf in Woudrichem, de voormalige bibliotheek in Werkendam en de Campus in Hank

De gemeenteraden van de fusiegemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem hebben in maart 2018 besloten het pand van de Rabobank in Almkerk aan te kopen als nieuwe locatie voor het gemeentehuis van de gemeente Altena. Om alle ambtenaren daadwerkelijk in dit pand te kunnen huisvesten, is een verbouwing noodzakelijk. De exacte omvang van de verbouwing wordt in 2019 bepaald door de gemeenteraad van Altena.

Naar verwachting duurt het 2 tot 3 jaar totdat alle ambtenaren hun werkplek krijgen in het pand in Almkerk

 

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
%d bloggers liken dit: