Genderen is het volgende station van het Altena Road Circuit

Genderen is het volgende station van het Altena Road Circuit

Op woensdag 22 augustus staat de derde wedstrijd van het Altena Road Circuit op het programma. Iedereen herinnert zich vast nog het mooie duel van vorig jaar toen Lauran Beijens werd verslagen door de piepjonge Stan Schipperen uit Hank. Genderen is zo ie zo een wedstrijd waar altijd veel deelnemers aan de start staan, vooral bij de jeugd is deze wedstrijd zeer in trek. De organisatie is in handen van Oranjevereniging Juliana in samenwerking met Altena Road Runners. De stratenloop is een onderdeel van het Zomerfeest Genderen met een keur aan festiviteiten.

Programma
Om 18:45 uur beginnen de jeugdlopen, en een uur later begint de wedstrijd over 5 Engelse Mijlen, een afstand die niet veel gelopen wordt in Nederland, dus een uitgelazen kans om op deze afstand een tijd neer te zetten. Inschrijven kan vanaf 18.00 uur in de feesttent die staan opgesteld in de Van der Beekstraat. Voor inschrijving kan via www.inschrijven.nl tot maandag 19 augustus 24.00 uur.Er zijn geldprijzen in alle wedstrijdcategorieën. Voor de jeugd is er een leuk aandenken. Prijsuitreiking direct na de wedstrijd.

De wedstrijd in Genderen is de derde wedstrijd in het Altena Road Circuit, na deze wedstrijd volgen er nog twee wedstrijden op 13 september de Ronde van Giessen en op 3 november de Vestingstadloop in Woudrichem. De Kurenpolderloop die gehouden zou worden op 13 oktober in Hank gaat vanwege omstandigheden niet door.

Van onze verslaggever Hans Verbeek

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: