Kandidatenlijsten Altena bekend

Kandidatenlijsten Altena bekend

Het is officieel bekend op wie u kunt stemmen tijdens de gemeenteraadsverkiezing van 21 november! Er doen acht politieke partijen aan de gemeenteraadsverkiezing mee. Dit is de volgorde van de lijsten:

  1. AltenaLokaal
  2. CDA
  3. Staatkundig Gereformeerde Partij (SGP)
  4. ChristenUnie
  5. Progressief Altena
  6. BURGERSTEM Altena
  7. VVD
  8. JEZUS LEEFT

U kunt het besluit en de kandidatenlijsten bekijken tot en met 15 oktober 2018
Het centraal stembureau heeft op 12 oktober een besluit over de kandidatenlijsten en lijstvolgorde genomen. Het besluit van het centraal stembureau (proces-verbaal I4) met de kandidatenlijsten kunt u downloaden en liggen ter inzage op het gemeentehuis in Werkendam (Raadhuisplein 1). U kunt de documenten daar bekijken. Binnenkort ontvangt u per post een overzicht van alle politieke partijen en hun kandidaten.

U kunt in beroep gaan tegen het besluit tot en met 16 oktober 2018
U kunt in beroep gaan tegen het besluit van het centraal stembureau (maar niet tegen de lijstnummering). U gaat in beroep bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De Raad van State doet maximaal 6 dagen later een uitspraak over uw beroep. Hierna zijn de kandidatenlijsten onherroepelijk vastgesteld. De definitief vastgestelde kandidatenlijsten maken wij zo snel mogelijk openbaar.

proces verbaal geldigheid en nummering kandidatenlijsten.pdf

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: