Konijntjes van talentschool De Almgaard verdwenen

Konijntjes van talentschool De Almgaard verdwenen

Heb jij de konijnen ergens gezien meld het via info@okefm.com

Talentschool de Almgaard in Almkerk heeft sinds een jaar kippen op school. Deze hadden ze “zelf” uitgebroed via een broedmachine. Juf Petra verzorgt samen met twee kinderen deze kipjes. De kinderen verzorgen de kippen door de week en de juf verzorgt ze in het weekend.

Sinds twee weken had school in Almkerk ook twee konijntjes. Deze waren pas 8 weken oud. De kinderen vonden het prachtig. Er zouden twee nieuwe verzorgers worden aangesteld en er zou een namenwedstrijd worden gehouden. Ook zouden de kinderen les krijgen in het verzorgen van konijnen etc.

Helaas troffen ze afgelopen zondag een leeg konijnenhok aan. Er was overduidelijk gespeeld bij het hok. De ren was opgezet, er was een oploopplank tegen het hok aangezet. Het drinkflesje en het voerbakje waren verplaatst en er lag geplukt gras in het hok.

De konijnen zijn tot op de dag van vandaag helaas spoorloos. De kinderen, en ook de leerkrachten, zijn er kapot van en verliezen met de dag de hoop.

De kinderen en leerkrachten hun konijnen heel graag terug willen. Heb jij iets gezien of weet je er meer van mail dan naar onze redactie info@okefm.com

 

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
%d bloggers liken dit: