OKÉ FM DRIE DAGEN LIVE VANAF BOMMELWEEK

OKÉ FM DRIE DAGEN LIVE VANAF BOMMELWEEK

Jouw familieradio zendt dit weekend live uit vanaf het familiefeest Bommelweek. OKE FM dj’s  maken live radio vanuit de OKÉ-studio op de markt in Zaltbommel.  Ook gaan de dj’s de markt op voor sfeerreportages en ben jij welkom om live je favoriete plaatje aan te vragen.

Ziggo kanaal in Altena en Bommelerwaard 915 / 916 of in de ether op 106.4 FM (regio Altena), 105.3 FM (regio Langstraat) en 104.9 FM (regio Bommelerwaard). Via de gratis OKE APP https://okefm.com/oke-fm-app/ | Meer via www.okefm.com

 

Donderdag 16 augustus – Braderie

De grote braderie wordt dit jaar georganiseerd op donderdag 16 augustus. Aanvang van de braderie is om 13.00 uur.

Net zoals andere jaren zullen er allerlei koopwaren worden aangeboden door de plaatselijke en niet plaatselijke ondernemers. Op de braderie tref je allerlei kramen & standwerkers maar ook diverse leuke acts. Tijdens de braderie zullen er ook diverse optredens van allerlei straatmuzikanten, clowns, dweilorkesten, etc. zijn. Ook zullen een springkussen en diverse kinderactiviteiten niet ontbreken.

Groot aantal deelnemers

De Bommelse braderie is met meer dan 200 deelnemers dan ook veruit de grootste braderie van de regio. De braderie begint om 13.00 uur en eindigt om 21.00 uur met aansluitend het braderiebal.

Inschrijven voor de braderie kan via de website: http://ov-zaltbommel.nl/braderie/

 Braderiebal

De braderie eindigt om 21.00 uur en gaat dan naadloos over in het alom bekende braderiebal. Dit jaar zal de band Solid-6 op het grote podium staan. De band Solid-6 is geen onbekende, zo stonden zij eerder op het braderiebal in 2014 en 2015. Ook vorig jaar hebben zij van het bal een waar feest gemaakt.

Solid-6 is een energieke coverband! Van de Heeren van Aemstel in Amsterdam tot Cafe d’n Kerel in Zundert, Solid-6 weet van elk feest een succes te maken. Groots of intiem, in kroegen, feesttenten, of bij bruiloften, onze zeskoppige formatie zet zich elke keer weer volledig in om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.

Het verzorgde podium, de sensationele lichtshow en uitmuntende geluidsinstallatie met dito technici completeren het geheel. Solid-6 zal de braderie op een feestelijke manier uitluiden.

Locatie Braderie: Gehele binnenstad. Aanvang 13.00 uur

Locatie Braderiebal: Markt. Aanvang 21.00 uur

Meer info: Sander van Suijdam 06-53576623

Vrijdag 17 augustus – MLCU / Swipe-Off

Na het succes van vorig jaar keert de stormbaan weer terug naar Zaltbommel in de vorm van de Swipe Off XL.

Dit jaar staat de Swipe-Off op de Markt maar door zijn indrukwekkende lengte van maar liefst 75 meter, 10 meter langer dan vorig jaar, starten de deelnemers in de Gamerschestraat. De avond wordt afgesloten met muziek!

Wat kun je verwachten?

Als eerste wacht jou en je tegenstander de wand met bokshandschoenen, red je het door de hindernissen en verkoop je je tegenstander alvast een flinke punch? Of zag jij die rode bokshandschoen net te laat? Dan moet je ongehinderd over de dubbele rode ballen, maar pas op dat je tegenstander niet op dezelfde bal springt, want dan wordt je de lucht in gekatapulteerd! Als je dit overwonnen hebt wacht er na een flinke klim nog een vrije val van 3,5 Meter op je! Hierna kom je terecht in onze jungle stormbaan waar je door verschillende hindernissen moet om bij de klim wand aan te komen. Eenmaal boven glij je langs de palmbomen naar de finish. Durf jij het aan?

Er wordt in teams van 3 personen in estafette gestreden zodat natuurlijk ook de jeugd aan de beurt komt, de ouderen zullen later op de avond strijden. Alle categorieën strijden om het snelste team van het jaar én om de het meest origineelste uitgedoste team!

Vanaf 15.00 uur is de Swipe-Off XL operationeel en kan er geoefend worden.

Let op: legitimatie is verplicht i.v.m. de veiligheid en de minimale leeftijd is 8 jaar.

Inschrijven kan vanaf 8 jaar: er wordt in de volgende leeftijdscategorieën gestreden: van 8 jaar t/m 10 jaar, 11 jaar t/m 15 jaar en 16 jaar en ouder. Deze avond wordt mede georganiseerd door MLCU.

Locatie Markt

Aanvang wedstrijd 19.00 uur / Vrije training 16.00 uur
Inschrijven kan bij Sport2000, Gamerschestraat, Zaltbommel. Aan de inschrijving zitten kosten verbonden.

Meer info: Ferdi Hamilton 06-38910530

Zaterdag 18 augustus – Food Truck Festival

In samenwerking met Lionsclub de Bommelerwaard en MLCU wordt dit jaar voor de derde keer het Food Truck Festival georganiseerd. De wekelijkse warenmarkt wordt op deze dag verplaatst naar de Gamerschestraat en de gehele Markt wordt omgebouwd tot een festivalterrein waar een diversiteit aan Food Trucks komt te staan.

De Lionsclub de Bommelerwaard en MLCU verlenen hun medewerking aan het evenement. Ook dit jaar zullen zij zich gaan inzetten voor het goede doel, dit doen zij door “goede doelen” tafels te verkopen. Bedrijven/verenigingen/vriendenclubs kunnen een tafel “kopen”. De tafel, voor zes personen, is de gehele dag voor deze gasten gereserveerd. Per tafel krijgt men een fles bubbels bij aankomst en het eerste hapje. Tafels kosten € 175,00, de opbrengsten zijn voor het goede doel.

Reserveren van tafels via het contactformulier op www.lionsbommelerwaard.nl

Tijdens het foodtruckfestival zullen er meerdere muzikale optredens zijn.

Beats & Bottles

Overdag zullen de dames en heren van Beats & Bottles een spetterend optreden verzorgen. Beats & Bottles bestaat uit muzikanten welke gedreven worden door een gezamenlijke passie: muziek! Deze coverband bestaande uit negen ervaren muzikanten die al geruime tijd met elkaar muziek maken. Alle leden hebben reeds hun sporen op de amateurpodia meer dan verdiend.

Danceclassics zijn de ingrediënten van deze band. Of het nu nummers zijn van Caro Emerald, Jamiroquai, Tramps, Anouk, Zara Larsson, Stevie Wonder, Pointer Sisters, Santana of anderen: aan elk nummer dat Beats & Bottles opvoert is aandacht besteed. De band wil de passie voor het samen maken van muziek en de fun die zij daar aan beleven delen met het publiek!

De sprankelende vocals van Louise en Gerdien en het enthousiasme van de blazers en de ritmesectie zullen iedereen aansporen om mee te willen bewegen op de swingende sound van onze band.

Beats & Bottles heeft er zin in om een feestje te maken en het dak eraf te spelen tijdens het Food Truck Festival!

Feest DJ Menno

Aansluitend op Beats & Bottles en als afsluiting van de Bommelweek neemt DJ Menno het muzikale stokje over. Zijn optreden staan in de regio bekend als uniek, dynamisch maar bovenal feestelijk. Een ideale afsluiting van de Bommelweek en het Food Truck Festival.

Bij Menno staat FEEST! voorop. Dit creëert hij door allerlei soorten muziek vlot door elkaar heen te mixen. Hierbij moet je denken van 80’s/90’s tot de meest actuele platen en van R&B tot Nederlandstalig. Zo komt ieder genre voorbij en is er voor ieder wat wils. Mede door het microfoongebruik weet hij het publiek tot één feestende menigte te maken.

Locatie: Markt. Aanvang: 14.30 uur

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: