Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena 2018

Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena 2018

De 65e Ronde van Hank gaat in 2018 verreden worden op zondag 9 september. Daar gaan we ook dit jaar tijdens de kermis van Hank (7 t/m 11 september) weer een waar spektakel van maken! We willen namelijk vieren dat we 65 jaar zijn geworden. Dit doen we met een andere opzet bij de Elite/Beloften en Professionals-B. Zij gaan namelijk 2 heats rijden en daarvan maken we een eindklassement op. Gaat leuk worden verwachten we, want de mannen kunnen een mooi prijzengeld bij elkaar fietsen! Alle info hierover staat hier: http://rondevanhank.nl/?page_id=21

Programma:
11.45u: Recreanten “Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena” 40 km
13.00u: Nieuwelingen 40 km
14.15u: HEAT 1: Elite/Beloften/Professionals-B 65 minuten
15.30u: Decathlon Dikke Banden Race (kinderen van 6 t/m 12 jaar)
16.15u: HEAT 2: Elite/Beloften/Professionals-B 65 minuten
17.30u: Huldiging eindwinnaar 65e Ronde van Hank

Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena 2018

Op zondag 9 september om 11.45 uur gaat er in Hank wederom gestreden worden om het “Open Kampioenschap Land van Heusden en Altena“. Wie wordt de opvolger van Sander Spoolder, die in 2017 deze wedstrijd over 40 kilometer voor recreanten, basisleden KNWU en trimmers won. Een wedstrijd dus voor fietsers die dus niet in het bezit zijn van een wielerlicentie bij de KNWU (een basislicentie is toegestaan). Heb je zin om je eens te meten met andere wielrenners op een afgesloten wielerparcours? Doe dan mee!
Ook deelnemers buiten het Land van Heusden en Altena zijn van harte welkom. Ook degene die al vaker dit soort koersen rijden.

Minimale leeftijd om deel te nemen is 16 jaar. Het dragen van een valhelm is verplicht!

De wedstrijd wordt verreden onder auspiciën van de KNWU (categorie Prominenten). De deelnemers zijn dan ook tijdens het evenement verzekerd via de nationale wielerbond.

Inschrijven:
Voor slechts € 5 doe je mee. Je kunt vooraf inschrijven door een mail te sturen naar info@rondevanhank.nl. Geef je naam, woonplaats en geboortedatum door en je wordt op de deelnemerslijst geplaatst.
Inschrijven op de wielerdag zelf kan uiteraard ook. Meld je in de permanence. Deze is te vinden in dorpshuis ’t Uivernest aan de Kerkstraat 9 te Hank. Hier kun je je rugnummer afhalen.

Meld je dus aan en doe mee in de straten van Hank!

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: