Openingstijden zwembad AquaAltena in Andel verruimd

Openingstijden zwembad AquaAltena in Andel verruimd

Als het aan de gemeenten Aalburg en Woudrichem ligt worden de openingstijden van zwembad AquaAltena in Andel verruimd. En dan gaat het met name over het buitenbad in de periode van 1 mei tot 1 september. Bij een buitentemperatuur van 22 graden of hoger is het onoverdekte bad in de vakantieperiode geopend tot 19:00 uur. Buiten de vakantieperiode gelden onder dezelfde weersomstandigheden dezelfde openingstijden, behalve op zaterdag en zondag. Dan sluit het bad om 17:00 uur. Ook de horeca in het zwembad krijgt te maken met deze openingstijden

Met deze voorwaarden komen Aalburg en Woudrichem tegemoet aan de meest gehoorde klachten over het zwembad, dat sinds de oplevering in juli 2014 tot 1 januari dit jaar geëxploiteerd werd door Sportfondsen.

Met ingang van 1 januari 2019 wordt een nieuwe exploitant gezocht. Nu de randvoorwaarden bekend zijn buigt eerst de politiek zich hierover. Vervolgens worden uiterlijk in augustus de definitieve uitgangspunten waaraan een nieuwe partij moet voldoen bekend. Naar verwachting wordt de exploitatie in september gegund.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
%d bloggers liken dit: