Paspoort of ID-kaart (bijna) verlopen?

Paspoort of ID-kaart (bijna) verlopen?

Gaat u deze zomer op vakantie en is uw paspoort of ID-kaart (bijna) verlopen? Houdt dan rekening met langere wachttijden bij Burgerzaken van gemeente Zaltbommel. Door de zomerdrukte lopen de wachttijden in het gemeentekantoor op. Wilt u niet zo lang wachten? Maak dan een afspraak.

Online afspraak maken
Voor een aantal producten van Burgerzaken, waaronder uw paspoort of ID-kaart, maakt u op onze pagina online afspraak maken gemakkelijk een afspraak. U kiest zelf een tijdstip tijdens onze openingstijden. Die zijn van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 uur en 16.30 uur en op vrijdag tussen 8.30 uur en 12.30 uur. Komt u op afspraak, dan helpen wij u vrijwel direct.

Telefonisch afspraak maken
Voor de overige producten van Burgerzaken, Wmo, Omgevingsloket en Belastingen maakt u telefonisch een afspraak via telefoonnummer 14 0418. Met een afspraak zorgt u er voor dat u snel en goed geholpen ons pand weer verlaat.

Toch zonder afspraak?
U kunt voor een aantal producten zonder afspraak langskomen op het gemeentekantoor in Zaltbommel. Dit kan op maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 12.00 uur en op dinsdagavond van 16.30 uur tot 19.30 uur. Kijk voor meer informatie op onze pagina openingstijden en contact.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
%d bloggers liken dit: