Pim Bouman gekozen als lijsttrekker van de VVD Altena

Pim Bouman gekozen als lijsttrekker van de VVD Altena

In de Algemene ledenvergadering op donderdag 12 juli 2018 is Pim Bouman gekozen tot lijsttrekker van VVD Altena voor de aanstaande Altena gemeenteraadsverkiezingen op 21 november. Pim Bouman is op dit moment wethouder in de gemeente Aalburg en woont in Genderen. Nummer 2 op de lijst is Robert van Dijk, huidig fractievoorzitter van de VVD in zijn woonplaats Woudrichem. Burgerraadslid voor de VVD, Jan Kolff woont in Oudendijk en staat op nummer 3. Op de 4 e plaats vinden we burgerraadslid Herman Bouman uit Andel. Op plaats 6 staat de huidige fractievoorzitter in Aalburg, Bert Bouman uit Genderen.

Op de voorgrond v.l.n.r. Jacco de Waal, Koen de Keijzer, lijsttrekker Pim Bouman en Robert van Dijk. 2e rij v.l.n.r. Sophia Schreuders, Els Bouman, Marien de Jonge, Inge Schuller, Rijkwerd de Jong, Bert Bouman, Sanne Muijs en Herman Bouman. Achterste rij v.l.n.r. Mark Pullen, Rik van der Pluijm, Kees Braat, Jan Kolff en Frederik van Beek. Op de foto ontbreken Dite van Vianen, Dennis Groen en Aart Geurtsen

Op de lijst staan 20 kandidaten, 5 vrouwen en 15 mannen. Er is een mooie mix ontstaan tussen kandidaten met veel bestuurlijke ervaring en een viertal jonge aanstormende talenten, die aan het begin van hun politieke carrière staan. Met op plaats 5, Sanne Muijs uit Dussen en op plaats 7, Rik van der Pluijm uit Hank. Nummer 9, Jacco de Waal uit Werkendam en nummer 12, Koen de Keijzer uit Woudrichem zitten nu al in de Jongerenraad Going4OneAltena. De lijst wordt verder gecompleteerd met op plaats 8, Dite van Vianen (Dussen), op 10, Els Bouman (Wijk en Aalburg), 11 Kees Braat (Woudrichem), 13 Dennis Groen (Dussen), 14 Marc Pullen (Rijswijk), 15 Frederik van Beek (Sleeuwijk), 16 Sophie Schreuders (Wijk en Aalburg), 17 Rijkwerd de Jong (Drongelen), 18 Aart Geurtsen (Woudrichem) en op 19 nestor Marien de Jonge uit Andel. Inge Schuller uit Woudrichem, eerder beoogd lijsttrekker, wordt op plaats 20 onze lijstduwer. Inge Schuller heeft om persoonlijke redenen hiervoor gekozen. Pim Bouman heeft met een enthousiast team zin om de VVD-kar in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen te gaan trekken.

Zaterdag 14 juli a.s. is de VVD op de Braderie in Sleeuwijk te vinden om naar de wensen van de mensen te luisteren. Van 10.00 tot 16.00 uur in het winkelcentrum de Nieuwe Es.  VVD Altena heeft ook zijn verkiezingsprogramma 2019-2022 vastgesteld. U kunt dit lezen op www.altena.vvd.nl.

Headerfoto: In het midden lijsttrekker Pim Bouman omgeven door v.l.n.r. Jacco de Waal Werkendam 17 jaar op plaats 9, Koen de Keijzer Woudrichem 17 jaar op plaats 12, Sanne Muijs uit Dussen 28 jaar op plaats 5 en Rik van der Pluijm uit Hank 22 jaar op plaats 7

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: