Roparunners bij Ponymarkt Brakel

Roparunners bij Ponymarkt Brakel

Op zaterdag 29 september is het feest in Brakel. Want de jaarlijkse ponymarkt zorgt altijd voor veel gezelligheid en vertier. Tijdens dit evenement zullen de Brandwijk Bommelerwaard Runners aanwezig zijn met een eigen kraam op de braderie, met als doel aandacht vragen en geld in te zamelen voor de Stichting Roparun, voor structurele hulp aan mensen met kanker.

Teunis Klop, voor iedereen in Brakel en omgeving bekend, heeft zelf te maken met deze ziekte. Daarom heeft hij het initiatief genomen om samen met de Roparunners op deze wijze in zijn dorp aandacht te vragen voor dit goede doel. Er worden leuke acties georganiseerd om geld in te zamelen, zoals de verkoop van bloemen en planten, vers geperst appelsap en een loterij met mooie prijzen. Er zijn ook Roparunners aanwezig die informatie kunnen geven over de Roparun en de bijbehorende goede doelen.

meetrainen
Voor de sportievelingen uit de regio bestaat de kans om een keer een training van de Roparunners mee te maken. Leeftijd en niveau zijn niet van belang. Iedereen is welkom. Voor een vrijwillige bijdrage voor het goede doel kan iedereen een uurtje meetrainen op zaterdagochtend 29 september. De start is om 9.30 uur bij de kraam op de braderie.
Doe gezellig mee!

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: