Scouting Hank gaat ook Ondersteboven

Scouting Hank gaat ook Ondersteboven

Deze zomer is het weer zover: Nawaka! Het grootste waterscoutingkamp van Europa dat één keer in de vier jaar plaats vindt, is van 6 tot 15 augustus 2018 op Scoutinglandgoed Zeewolde, met als thema “Ondersteboven”;. 4000 waterscouts uit Nederland, Duitsland, Zwitserland, Turkije, Oekraïne, Groot- Brittannië, Ierland én Egypte ontmoeten elkaar en beleven tien dagen lang gave en uitdagende activiteiten op en rondom het water.

En uiteraard is ook Scouting Hank hierbij goed vertegenwoordigd. De Dolfijnen en Orka’s gaan met 23 leden en 7 leiding; de Waterscouts met 11 leden en 4 leiding; en de Wilde vaart gaat met 5 leden en 2 leiding. Behalve tenten en bagage nemen we ook 5 of 6 vletten mee die naar Zeewolde gesleept zullen worden door onze sleper: de Ran.

Een overzicht van het Nawaka-kamp in 2014 gehouden in Roermond.

Het Nawaka bestaat uit 8 subkampen die allen in het teken staan van water. Kaap de Goede Hoop is het bruisende middelpunt waar alle Nawaka reizigers van de subkampen elkaar ontmoeten. Op deze centrale markt bevinden zich inloopactiviteiten in 8 thema’s, te weten: Game-World, Adventure, Lounge, Discovery, Scouting, Workshops, Info voor de staf, en Food.

Ook is er een Actieveld waar allerlei activiteiten gedaan kunnen worden die op een normaal zomerkamp niet gauw kunnen. Te denken valt aan: abseilen, mud race, vlotten bouwen, de hoogte in, escaperoom, botsauto’s op het water en nog veel meer.

Nautische activiteiten. Ook dit Nawaka zullen de nautische vaardigheden en krachten met de collega waterscouts uit het hele land gemeten worden. Daarom organiseert team Nautisch wedstrijden voor zeilen, roeien en wrikken.

Team Feesten. Nawaka is al één groot feest, maar team Feesten staat garant voor de extra feestelijke momenten. Want zeg nou zelf: wat is een kamp zonder feest.

Kortom: deze 10 dagen staan bol van de activiteiten. Een kamp waar elk kind nog vaak met veel plezier aan terug zal denken. Zou jij ook een keer met zo’n coole kamp mee willen of met één van onze eigen (zomer)kampen? Meldt je aan bij Scouting Hank. Kijk voor meer informatie op onze site: www.scoutinghank.nl

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: