Subsidie muziekonderwijs

Subsidie muziekonderwijs

Muziekonderwijs stimuleert en inspireert. Daarom kunt u ook dit jaar subsidie aanvragen voor jongeren die een instrument (gaan) bespelen. De subsidie bedraagt maximaal € 100,- per persoon.

U kunt online subsidie aanvragen
Tot 31 december 2018 kunt u muzieksubsidie aanvragen via www.werkendam.nl/muzieksubsidie. U logt in met DigiD. Bij de aanvraag stuurt u een nota van de muziekdocent mee en een kopie van het diploma/certificaat van de muziekinstelling.

Voorwaarden cursist:

  • is niet ouder dan 17 jaar;
  • woont in één van de kernen van de gemeente Werkendam;
  • krijgt geen muziekonderwijs voor het muziekinstrument bij een  fanfare, harmonie of accordeonvereniging, waar de gemeente Werkendam een bijdrage aan geeft ten behoeve van de leerlingenopleiding
  • krijgt muziekonderwijs in maximaal één instrument (bijvoorbeeld gitaar, piano, drums, saxofoon) of zang;
  • krijgt muziekonderwijs van een docent die voor het geven van lessen een diploma en/of certificaat heeft of bij een instelling in dienst is die hiervoor een diploma en/of certificaat heeft;
  • volgt de muzieklessen op een locatie in één van de kernen van de gemeente Werkendam

Subsidie aanvragen kan ook:

  • voor instrumenten waarvoor in onze gemeente geen lesmogelijkheden zijn en waarvoor lessen gevolgd worden buiten de gemeente Werkendam. De muzieklessen worden niet gegeven door een basisschool, school voor voortgezet, beroeps- of wetenschappelijk onderwijs.

Vraag op tijd subsidie aan
De subsidiepot is niet onbeperkt. Voor het toekennen van de subsidie houden we de volgorde van binnenkomst aan.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: