Supermarktketen Hoogvliet roept vleesproducten terug

Supermarktketen Hoogvliet roept vleesproducten terug

Supermarktketen Hoogvliet haalt een reeks varkensvleesproducten terug uit de winkels. Tijdens een controle is in de producten salmonella aangetroffen.

Dat meldt Hoogvliet in een veiligheidswaarschuwing op de eigen website. Het gaat om verschillende vleesproducten: Hoogvliet varkenshamburgers, verse varkensworst, varkenssaucijs, gemengd gehakt en mager varkensgehakt. ‘Met het oog op de veiligheid van onze klanten is daarom uit voorzorg besloten deze producten uit onze winkels te verwijderen’, zo meldt de supermarktketen. Het betreft producten met een houdbaarheidsdatum tussen 31 juli en 2 augustus.

Deze producten zijn geproduceerd in de Hoogvliet slagerij en zijn herkenbaar aan het EG-nummer 800. Dit nummer vindt u terug op het etiket in de vorm van een ovaal.

Wij roepen consumenten op om de producten die zij reeds in bezit hebben, niet te consumeren. Je kunt je aankoop retourneren in de Hoogvliet-supermarkt, waarna je het aankoopbedrag retour krijgt.

Het eten van een product met deze bacterie kan, indien niet door en door gegaard, vooral een risico vormen voor mensen met een lage weerstand, zoals zieken, zwangeren, ouderen en jonge kinderen. Raadpleeg direct je huisarts voor meer informatie als je na het eten van de genoemde producten gezondheidsklachten hebt.

Heb je vragen, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer (0172) 418 200, of via het contactformulier op onze website.

 

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: