Van FoodPrint naar FootPrint met de minister Schouten als gast aan tafel

Van FoodPrint naar FootPrint met de minister Schouten als gast aan tafel

Stichting Altena Kennispoort organiseert vrijdagavond 21 september (20.00 uur) in het Altena College in Sleeuwijk het evenement ‘Van FoodPrint naar FootPrint’. Ook de gemeenten Aalburg, Werkendam en Woudrichem, de Rabobank, Bedrijvenkring Altena, Regio West Brabant en Werkendam Maritieme Industries zijn bij de organisatie betrokken.

Carola Schouten, minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit schuift bij presentator Harm Edens aan om mee te discussiëren. Naast minister Schouten nemen ook bekende ondernemers aan de discussies deel. Mogelijk is ook Brabants gedeputeerde Anne-Marie Spierings van de partij.

De doelen van het jaarprogramma van Altena Kennispoort zijn verbinden, samenwerken, kennis delen en het zichtbaar maken van de regio. Met een focus op food, handel, technologie en duurzaam transport. De innovaties binnen deze sectoren en de potentiële internationale mogelijkheden. Zo ook tracht zij de kloof tussen onderwijs en arbeidsmarkt te verkleinen.

Met het event en de aanloopactiviteiten er naar toe wil Altena Kennispoort laten zien dat de regio Altena veel te bieden heeft. Door haar centrale ligging en goede ontsluiting is het de “poort van Brabant” naar Holland, Midden Nederland en naar het Duitse achterland.  Zowel voor de weg- als het watertransport.

Meer informatie lees je op Kennispoort

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: