Veegwagens door de gemeente Zaltbommel

Veegwagens door de gemeente Zaltbommel

Vanaf maandag 17 september rijden er veegwagens door de gemeente Zaltbommel. De komende weken vegen ze alle straten in de gemeente Zaltbommel. Waar nodig rijden voorafgaand aan de veegwagens ook borstelwagens mee.

Auto’s verplaatsen
Wilt u hiermee rekening houden bij het parkeren van uw auto? Bijvoorbeeld door uw auto op werkdagen tussen 07.30 en 17.00 uur niet langs de weg of in de goten te parkeren of door uw auto tijdelijk te verplaatsten als u de veegwagens uw straat in ziet rijden. Alvast bedankt!

Kwetsbare verhardingen
Op kwetsbare verhardingen zoals bijvoorbeeld in de Binnenstad rijdt geen borstelwagen. Hier rijdt als dat nodig is alleen een veegwagen. Deze heeft zachte borstels en maakt daardoor geen beschadigingen.

Planning
Aankomende week start de aannemer in de Binnenstad van Zaltbommel. Als ze klaar zijn in de Binnenstad gaan ze verder in De Vergt. De komende weken komen alle straten in de gemeente aan de beurt.

Vragen of schade
Heeft u vragen of is er schade ontstaan door de reiniging? Dan kunt u contact opnemen met Giedie Heijmans, hoofd van de Buitendienst, via telefoonnummer 06 22424706.

1
×
Appen met OKE? 0682 27 99 88
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: