Minister opent Gomarus Zaltbommel

Een nieuw schoolgebouw vraagt om een opening. Het is niet alleen een opening van een nieuw gebouw, maar het is tevens (na een lange afwezigheid) dat er weer christelijk voortgezet onderwijs wordt gegeven in de Bommelerwaard en omgeving. Dat is een moment om bij stil te staan.

Gomarus Zaltbommel heeft besloten om de opening te laten plaatsvinden nadat de school een paar weken in gebruik is. Het in gebruik nemen van de school is een spannend moment: iedereen moet nog wennen aan onderwijs op een nieuwe locatie, werkt alles, zit iedereen op de goede plek?

Op dat moment moeten we niet de drukte van een officiële opening erbij hebben. Het officiële moment is maandag 10 september 2018. Minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, dhr. A. Slob is bereid gevonden om de openingshandeling te verrichten. In de middag zal de officiële opening plaatsvinden in bijzijn van genodigden vanuit het onderwijs, de politiek en de betrokkenen bij de bouw.

Aan het einde van de middag en ’s avonds zal er open huis worden gehouden voor ouders/verzorgers, leerlingen, personeelsleden van de vestiging Gorinchem, leden van de schoolvereniging en andere belangstellenden.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: