Short list ondernemer van het Jaar Bommelerwaard bekend

Short list ondernemer van het Jaar Bommelerwaard bekend

De voordrachtcommissie voor de Ondernemer van het jaar Bommmlerwaard 2018 heeft de shortlist in de twee categorieën bekend gemaakt en deze is door de jury geaccepteerd. Onderstaande bedrijven staan op de shortlist;

Talent Award BOMMELERWAARD 2018
– Britt & Lynn
– Blokhutboot.nl
– Joyce Kooijman Businesscoaching
– Mr Coils bv

De Ondernemer van het Jaar BOMMELERWAARD 2018
– Kwekerij van Wijgerden
– Palital
– Uitvaartverzorging Stork Maasdriel BV
– Wijnkoperij Luuc van Boort
– Restaurant Dukdalf
– Kaashandel Remijn
– De Groot Techniek

Eind september zal de jury de genomineerden in de twee categorieën bekend maken.

De voordrachtcommissie bestaande uit afgevaardigden van de ondernemersverenigingen en bedrijvenparken uit de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel ontving ruim 55 voordrachten, die aangereikt zijn door ondernemers zelf, collega ondernemers, inwoners en medewerkers. De jury kan aan de slag en heeft vorige week de shortlist geaccepteerd, welke aan hen werd overhandigd door een aantal leden van de voordrachtcommissie op kantoor van de hoofdsponsor Rabobank Bommelerwaard..

De feestelijke bekenmaking is op donderdag 31 januari 2019 bij De Poorterij te Zaltbommel. Toine van Peperstraten, de bekende sportpresentator, zal deze avond de presentatie verzorgen.

Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard 2018 is een initiatief van Bedrijvenkring Bommelerwaard en wordt georganiseerd door BusinessMedia….4all. Meer informatie of kaarten bestellen kunt u via www.ondernemervanhetjaarbommelerwaard.nl .

Ondernemer van het Jaar Bommelerwaard is een initiatief van Bedrijven Kring Bommelerwaard in samenwerking met Ondernemend Ammerzoden, Vereniging voor Hedelse Ondernemers, Ondernemers Vereniging Maasdriel, Ondernemers Vereniging Zaltbommel, ZLTO, LTO Noord afd. Bommelerwaard, OV Brakel, bedrijventerrein De Wildeman, bedrijventerrein De Ooijk, bedrijventerrein De Waluwe en het Van Voordenpark, Gemeente Maasdriel en Gemeente Zaltbommel

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: