Bestuur Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel gestart

Bestuur Ondernemersfonds Bedrijventerreinen Zaltbommel gestart

Zo’n 300 ondernemers op de Zaltbommelse bedrijventerreinen De Waluwe, Van Voordenpark, De Ooijk en Veilingweg kregen eind september voor het eerst een aanslag reclamebelasting van de gemeente in hun brievenbus. Deze reclamebelasting wordt gestort in het Ondernemersfonds, het fonds door én voor ondernemers. Op donderdag 11 oktober werd de Stichting Ondernemersfonds Zaltbommelse Bedrijventerreinen officieel opgericht. De stichting beheert het fonds. Ondernemers van de Zaltbommelse bedrijventerreinen bepalen met elkaar welke collectieve uitgaven zij jaarlijks willen doen om de vitaliteit en duurzaamheid van de bedrijventerreinen te behouden en te verhogen.

Het bestuur van de stichting ondernemersfonds bestaat uit:

Zoltan Hunor (Verbatim Investments, De Waluwe) – Voorzitter
Henk van Beurden (Gehatu Beheer, De Ooijk/Veilingweg) – Penningmeester
Vera van Beek (Schouten&Nelissen, De Waluwe)
Victor van de Pas (Sachem Europe, Van Voordenpark)
Jan-Willem van den Heuvel (Vos Autobedrijven, Van Voordenpark)
Anton van Ballegooijen ( Kiwa R2B, De Ooijk)
Edwin van der Waal (Lensen Projectinrichters, De Ooijk)

Voorzitter Zoltan Hunor: “Samenwerking is nodig om projecten te realiseren voor vitale, duurzame en toekomstbestendige bedrijventerreinen. Samen zorgen we voor een bedrijfsomgeving waar het prettig ondernemen is en blijft.”

Fonds gevoed met reclamebelasting
Het Ondernemersfonds wordt gevoed door reclamebelasting en is dóór ondernemers, vóór ondernemers. De reclamebelasting op de bedrijventerreinen De Waluwe, Van Voordenpark, De Ooijk en Veilingweg is op 1 juli ingevoerd. Ondernemers op deze terreinen met zichtbare openbare aankondigingen (reclame-uitingen) vanaf de openbare weg kregen hiervoor eind september een aanslag van de gemeente. De opgehaalde gelden worden gestort in het Ondernemersfonds. Het kan bijvoorbeeld worden ingezet voor camerabewaking, surveillance, KVO en energiebesparing. Het bestuur zet zich in om deze gelden optimaal in te zetten, aan de juiste projecten.
Ondernemers van de terreinen kunnen zich bij het bestuur melden met ideeën.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: