Burgemeester sluit bedrijfsterrein in Zaltbommel vanwege vondst Amfetamine

Burgemeester Rehwinkel sluit een bedrijfspand, bijbehorende gebouwen en perceel aan de Veilingweg in Zaltbommel voor drie maanden vanwege de vondst van amfetamine. De eigenaar ontving inmiddels bericht van de Zaltbommelse burgemeester over zijn besluit.

Vondst amfetamine
Op 16 april 2018 trof de politie een hoeveelheid amfetamine aan. De totale hoeveelheid die de politie aantrof betrof 200 liter. Uit de vondsten bleek dat het drugslaboratorium actief was. Daarnaast trof de politie een automatisch vuurwapen aan.

Einde aan drugsactiviteiten
Met de sluiting van het gehele terrein wil burgemeester Rehwinkel een einde maken aan de drugsgerelateerde activiteiten vanuit het pand. “Wij nemen deze maatregel om productie, gebruik, verstrekking en handel in drugs tegen te gaan. Panden waar drugs aanwezig zijn hebben een aanzuigende werking op criminele activiteiten in de omgeving. Het aantal panden waar de laatste tijd drugs geproduceerd of gedumpt wordt, baart mij zorgen. Dit levert een ernstig gevaar voor de openbare orde op. Om dit in de toekomst te voorkomen, sluit ik het pand voor drie maanden”, aldus burgemeester Rehwinkel.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: