Maasdriel steunt haar missionarissen

Maasdriel steunt haar missionarissen

Voor de 29ste keer, van maandag 2 t/m vrijdag 6 juli 2018, voert Maasdriel actie voor haar eigen missio­na­rissen. De huidige mis­sio­na­rissen zijn moderne mensen die kans zien d.m.v. klein­scha­lige projecten heel goede moge­lijk­he­den en kansen te creëren in ont­wik­ke­lingslanden, die direct aan de plaatselijke bevolking ten goede komen.

Drie mis­sio­na­rissen
Twee sterke vrouwen en een man, allen afkomstig uit Kerkdriel, weten zich gesteund door het thuisfront. Will van Mer werkt als verpleeg-en verloskundige in Kameroen en steunt de plaatselijke bevolking in het opzetten van goede kraamklinieken met goede en verantwoorde zorg voor moeder en kind. Maria Poulisse runt in Colombia een dag­opvang voor gehandicapte kinderen. Leo van Beurden is priester en als zielzorger werkzaam, daarnaast is hij betrokkens bij het besturen van een grote scholenstichting in Indonesië.

Kermis
De actie is gepland rond de Kerkdrielse kermis, onder het motto: ‘een rondje voor de mis­sio­na­rissen’. Ook dit jaar hoopt de organiserende stichting veel geld op te halen, het bijeengebrachte bedrag wordt vervolgens verdubbeld door de stichting ‘de Wilde Ganzen”.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
%d bloggers liken dit: