OKÉ FM veelzijdig met vele taken en disciplines

OKÉ FM veelzijdig met vele taken en disciplines

OKÉ FM is de lokale omroep van de gemeente Zaltbommel en bestaat voor 100% uit vrijwilligers.  Wij zijn een veelzijdige media-instelling met vele taken en disciplines. We produceren dagelijks radio en internet. Hierdoor is er bij de lokale omroep altijd wel iets te doen wat bij je past. Je hoeft niet direct een ster presentator of rastechneut te zijn om bij een lokale omroep vrijwilligers werk te doen. Voor de volgende functie’s zoeken wij nog samenwerkers uit de gemeente Zaltbommel en/of Maasdriel.

Redactiemedewerkers(v/m)
Je bent een speurneus die het naadje van de kous wil weten? Geïnteresseerd en betrokken bij de Zaltbommelse samenleving, en het liefst van alles op de hoogte? Dan ben je degene die we zoeken. Voor diverse programma’s zoeken we versterking op het redactionele vlak. Natuurlijk valt dit ook te combineren met presentatiewerkzaamheden, het maken van reportages en het doen van interviews.

Presentatoren (v/m)
Voor bestaande en ook eventuele nieuwe programma’s zijn we op zoek naar presentatietalent uit de gemeente Zaltbommel en Maasdriel. Ervaring is leuk maar niet noodzakelijk, een lokale omroep is perfect geschikt om radio-talent te ontwikkelen en te ontdekken. Ook voor (beginnende of gevorderde) verslaggevers met een neus voor nieuws is ruimte!

Voor dj’s geldt dat demo’s met enkele presentatiefragmenten en doorstarts welkom zijn op info@okefm.com

Programmatechnici (v/m)
Als programmatechnicus begeleid je de technische kant van een radioprogramma. Je bent verantwoordelijk voor de totale programflow. Je bent vaardig met mengpanelen, zet muziek en jingles klaar, monteert en bereidt opgenomen items voor, belt gasten voor telefonische interviews, en zorgt dat het programma perfect klinkt.

Social- onlinemedia
Ben je bedreven op social media? Vind je het leuk om met beeld en techniek bezig te zijn (foto’s maken/ filmpjes monteren / socialmedia bijhouden) ? Laat het ons weten!

Vragen
Op diverse disciplines kan je bij ons vlieguren maken die nodig zijn om verder te komen in het media landschap. Voor vragen kun je bellen naar (06)53 47 35 96 of stuur een mail naar info@okefm.com of een PB via Facebook