Simon Buwalda kandidaat wethouder CDA Culemborg

Simon Buwalda kandidaat wethouder CDA Culemborg

Voormalig wethouder Simon Buwalda uit de gemeente Zaltbommel is door het CDA in Culemborg voorgedragen als wethouder in de nieuwe coalitie. Met Simon Buwalda denkt het CDA een kandidaat wethouder voor Culemborg te hebben gevonden die aansluit bij deze nieuwe werkwijze van de gemeente

Simon Buwalda was tot voor kort wethouder in Zaltbommel met onderwerpen als zorg en welzijn, onderwijs, integratie en cultureel erfgoed in zijn portefeuille. Als sociaal geograaf was hij eerder werkzaam als adviseur op het gebied van wonen en openbare ruimte.

Simon geeft aan: “Culemborg is een fantastische stad met veel betrokkenheid en initiatief. Tijdens stages op het Lek en Linge en KWC mocht ik al eens kennismaken met de stad. Ik kijk er naar uit om mij samen met inwoners, verenigingen, ondernemers en gemeenteraad in te zetten voor een Culemborg waarin iedereen de kans krijgt om mee te doen.” (Bron CDA Culemborg)

Op woensdag 20 juni nemen de voormalige Zaltbommelse wethouders Simon Buwalda en Han Looijen ook publiekelijk afscheid. Dat gebeurt van 19.30 tot 21.00 uur in het stadhuis aan de Markt in Zaltbommel.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
%d bloggers liken dit: