Subsidieaanvraag van Dorpsraad Velddriel gehonoreerd

Subsidieaanvraag van Dorpsraad Velddriel gehonoreerd

De gemeente Maasdriel heeft de subsidieaanvraag van Dorpsraad Velddriel gehonoreerd met een bedrag van € 1.750,- voor het servicepunt Velddriel, Voorstraat 102 waarin vanaf begin dit jaar allerlei activiteiten plaatsvinden op donderdag­middag en donderdag­avond.

Donderdag­middag 21 juni deelde Jan van Kessel van de werk­groep Servicepunt dit nieuws uit aan de aanwezige kaart­groep, leden van werk­groep Servicepunt, de contact­groep St. Martinus­kerk, Dorpsraad Velddriel en stichting behoud St. Martinus­kerk.

Het doel van de subsidie­regeling heeft tot doel initiatieven van inwoners en verenigingen te stimuleren tot deelname aan de Maasdrielse samenleving. Dit servicepunt biedt door middel van workshop schilderen en kaart­middagen de inwoners gelegenheid om op een laagdrempelige en ontspannen wijze samen te komen.

Met de start van het schilderen en kaarten is de animo enorm groot. De mensen kijken ernaar uit en onder het genot van een kop koffie/thee en soms een hapje en drankje komt jong en oud bij elkaar en gaat de verbetering van de leefbaarheid van het dorp er op vooruit.

De locatie, de pastorie aan de Voorstraat 102, waarin het servicepunt is gevestigd is ter verbetering opgeknapt, geschilderd en voorzien van een nieuwe vloer.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
%d bloggers liken dit: