Uitwerkavond Levend Landschap Aalst

Uitwerkavond Levend Landschap Aalst

Op woensdag 27 juni heeft een groepje enthousiaste Aalstenaren de ideeën die op de avond van 11 juni opgehaald worden verder uitgewerkt. De groep heeft besloten om te beginnen met bloeiende bermen en het plaatsen van fruitbomen.

Op de fiets
Binnenkort gaat een groepje op de fiets bekijken welke locaties in aanmerking kunnen komen. Deze locaties worden aangegeven op de kaart van Aalst en omgeving. Stichting Landschapsbeheer Gelderland gaat dan uitzoeken van wie de grond is, zodat er overlegd kan worden met de eigenaren.

Onder de vrijwilligers waren mensen die graag de handen uit de mouwen steken en mensen die wel met de grondeigenaren willen gaan praten. Met deze mix verwachten we zeker resultaten te behalen.

Het vervolg
Na de zomer gaan de mensen die zich opgegeven hebben als trekker van een deelproject samen met Stichting Landschapsbeheer Gelderland bekijken wat er precies moet gebeuren en wat dat gaat kosten. Er zal dan gezocht gaan worden naar financiering.

Zin om mee te doen?
Heeft u ook zin om met deze projecten mee te werken, dan kunt u zich aanmelden via info@dorpsraadaalst.nl. Wij brengen u dan in contact met de trekkers van de projecten

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
%d bloggers liken dit: