Wie helpt Nivo Sparta uit de brand?

Wie helpt Nivo Sparta uit de brand?

De eerste officiële wedstrijden voor de beker staan weer op het programma.

Roy van Spierenburg scheidsrechter coördinator, en ook Paul Hildebrand gastheer van het wedstrijdsecretariaat op zaterdagmiddag hebben beiden eind van het vorige seizoen te kennen gegeven te stoppen met hun werkzaamheden. Kort daarna is samen met de vrijwilligerscommissie, gestart met de werving van nieuwe kandidaten voor beide functies.

Helaas is het ons tot op heden nog niet gelukt om beide functies in te vullen!

Daarom doen nogmaals een dringende oproep aan iedereen om ons te helpen zoeken naar kandidaten voor beide functies. Het is mogelijk en ook zeer gewenst om de functies met meerdere personen uit te voeren. Dus heb je interesse en weet je ook iemand die samen met jou de functie wilt invullen, laat het weten.

Voor een goede organisatie van de wedstrijden op zaterdag, maar bovenal dus voor de spelers, speelsters en begeleiding is het van cruciaal belang dat deze functies ingevuld worden voordat het nieuwe seizoen start!

Scheidsrechter Coördinator:
Wanneer de competitie weer start worden wekelijk de beschikbare scheidsrechters ingedeeld. Voor een deel zorgt de KNVB hiervoor en voor een deel is de club zelf verantwoordelijk. Als scheidsrechters coördinator ben jij het aanspreekpunt voor onze veelal jeugdige clubscheidsrechters en met hen zorg jij ervoor dat wekelijks de indeling tot stand komt.

De scheidsrechter coördinator legt vervolgens de indeling vast in ons CMS systeem zodat de indeling ook zichtbaar is in het programmaoverzicht van de website en het scherm bij de kleedkamers. Dit alles kan gewoon vanuit huis. De club (jeugdbestuur en vrijwilligersorganisatie) zal jou zo goed als mogelijk ondersteunen bij de werving van clubscheidsrechters.

Gastheer/ vrouw op de zaterdagmiddag:
Wij zijn op zoek naar een gastheer of gastvrouw die op zaterdagmiddag het wedstrijdsecretariaat, de scheidsrechters en leiders van voornamelijk buiten de club ontvangt. Nadat de scheidsrechter of leider welkom is geheten en voorzien is van een kopje koffie krijgt hij of zij de instructie over de locatie van de wedstrijd (veld) en de scheidsrechters kleedkamer beneden.
Nadat de wedstrijd is gespeeld controleert de gastheer/ vrouw van het wedstrijdsecretariaat of de wedstrijd correct is vastgelegd in de KNVB Wedstrijdzaken App.

Heb je interesse voor bovenstaande functies of wil je meer informatie? Laat het weten via vacatures@nivo-sparta.nl Er wordt dan contact met je opgenomen door het (jeugd)bestuur.

1
×
Laat je horen via een audio, video of tekst WhatsApp 0682279988
error: Content is protected !!
%d bloggers liken dit: